Selecteer een pagina

TrainingEN

 

Trainingen Poekoelan Kemajoran Lentze in Elsoo/Stein en Nuth

Algemeen

De algehele supervisie van alle PBS-afdelingen is in handen van Maurice Lentze. Er wordt op diverse dagen en plaatsen lesgegeven.Voor meer informatie (bijv het bijwonen van de lessen), gelieve contact op te nemen. 

De PBS afdeling Heerlen staat sinds 2017 officieel onder leiding van Guru Danny Kruts en Loek Storms

De PBS afdeling Elsloo/Stein staat officieel onder leiding van Guru Roger Boers 

Danny Kruts:

Ik ben begonnen met Poekoelan op 17-jarige leeftijd en train sinds 2007. Mijn eerste beweegreden was om bezig te zijn met vechtkunst. Iets wat me altijd gefascineerd heeft. Ik had daarvoor andere vechtsport ervaring (o.a. Judo en Kickboksen), maar zocht toch iets anders. Zo kwam ik terecht in Wijnandsrade, waar in 2007 getraind werd.

Al snel werd mij duidelijk dat Poekoelan Kemajoran meer is dan een hobby voor mij, het is in rap tempo mijn passie geworden. Ik ervaar de trainingen sinds dag 1 als een warme deken, iets wat wij dan ook altijd nastreven binnen onze kunst. Het belangrijkste voor mij is dat men zich veilig en welkom voelt en dat er wederzijds respect is. Niet alleen naar elkaar, maar ook naar eenieder die enige vorm van vechtkunst of vechtsport beoefent.

Ik geef nu een aantal jaren les. Binnen de kunst vind ik het geweldig om te ervaren hoe ik anderen nu mag helpen in hun ontwikkeling en dit geeft voor mij een extra dimensie aan het geheel. Mijn insteek als Guru is om mensen te helpen in hun ontwikkeling, ongeacht leeftijd, niveau, of leertempo. Als men de training verlaat met de gedachte: “Ik heb iets geleerd”, ben ik tevreden.

Loek Storms:

Loek is in 2009 begonnen, sindsdien een vast lid bij het Poekoelan Kemajoran. Loek heeft een geschiedenis m.b.t. vechtsport en heeft dir goed kunnen verwerken in het Poekoelan systeem. Hij mag zichzelf sinds 2020 Guru noemen.

Beetje bij beetje ontwikkelen poekoelan spelers hun eigen stijlen, elk zo uniek als een vingerafdruk

 

– Loek  

Lestijden – Nuth

Er wordt in Nuth wekelijks getraind onder leiding van Guru Danny Kruts / Loek Storms op:

Dag Begintijd Eindtijd Locatie
Maandag 19:00 21:00 Oudenboschstraat 50 6363 BV Wijnandsrade

 

Lestijden – Elsloo/Stein

Er wordt in Elsloo/Stein wekelijks getraind onder leiding van Guru Roger Boers op:

Dag Begintijd Eindtijd Locatie
Woensdag 19:00 21:00 Basisschool Kerensheide: Langhaarweg 85, Stein 
Zaterdag 11:00 13:00 Basisschool Kerensheide: Langhaarweg 85, Stein